Forskare Sustainable Transports

Tror du att IT kan revolutionera världen, öka värdet i transportsystemet och bidra till ett mer hållbart samhälle – då kan Viktoriainstitutet vara något för dig. Forskningsgruppen ”Sustainable Transports” befinner sig i en expansiv fas där vi nu söker dig som vill bidra till framtidens hållbara transport­system, och har forskningsintresse inom IT-området.

Du kan vara disputerad eller ha en ambition att vidareutveckla dig i din akademiska karriär, och vi tror att du har mångårig industrierfarenhet från gods- eller persontransport, landtransport, sjöfart eller flygindustri. Du har arbetat med IT-frågor ur ett verksamhetsperspektiv, och har ett brinnande intresse i att bidra till tillämpad forskning/kunskapsutveckling. Högt på vår agenda står också IT som möjliggörare för co-modala lösningar för ett effektivt och hållbart transportsystem.

Då kvinnor är ett underrepresenterat kön i vår verksamhet ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Tycker Du att detta låter intressant?

Tveka i så fall inte att skicka in din intresseanmälan med CV snarast, via e-post till rekrytering [at] caps.viktoria.se

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Viktoriainstitutet, eller vill veta mer om vilken person vi söker, maila till rekrytering [at] caps.viktoria.se  eller ring forskningsledare Mikael Lind (0705-66 40 97)